O nama

Odvjetničko društvo Babić, Brborović & partneri j.t.d. osnovano je 2018. godine kao pravni sljednik odvjetničkog ureda Babić.

Odvjetnički ured Babić osnovan je 2016. godine nakon desetogodišnjeg iskustva i prakse osnivača, odvjetnika Siniše Babića. Sjedište Odvjetničkog društva nalazi se u centru Grada Zagreba (Amruševa ulica 5).

Naše Odvjetničko društvo bavi se trgovačkim (statusnim i ugovornim) pravom, građanskim pravom i radnim pravom te zastupanjem stranaka u parničnim postupcima i upravnim sporovima. Odvjetničko društvo uglavnom zastupa i pruža pravne usluge domaćim i stranim pravnim osobama.

Društvo je osnovano na temelju uspješne suradnje s našim klijentima. Daljnji rast i razvoj Društva želimo bazirati upravo na uspjesima i rastu naših klijenata. Biti proaktivan i neprekidno razmišljati o predmetu i problemima naših klijenata sve dok se ne pronađe adekvatno i najbolje rješenje, naš je poslovni moto.

Odvjetništvo nije osmosatni rad, već stil života. Problem naših klijenata je i naš problem, a  uspjeh naših klijenata i naš je uspjeh. Za rješavanje predmeta bitni su detalji i sagledavanje problema sa svih aspekata (pravnog, financijskog, poslovnog i dr.). Upravo ovakav način rada čini specifičnost Odvjetničkog društva i razlikuje nas od drugih.

Naš tim čine osobe s višegodišnjim iskustvom u odvjetništvu koje su postigle iznimne rezultate u praksi i pravnoj teoriji. Članovi našeg tima vrlo se vješto koriste engleskim poslovnim jezikom te redovito objavljuju stručne radove iz područja trgovačkog, građanskog i radnog prava.

Više o našem timu saznajte ovdje: poveznica

Gdje se nalazimo